avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Sponsorizare microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Sponsorizare microintreprindere

Buna seara
Pentru a face o sponsorizare pt.trim.II 2019,suma aferenta trebuie sa o virez in luna iunie sau se poate vira si in iulie cand se vireaza impozitul pe venit?
Daca pt.un trimestru nu se vireaza,se reporteaza suma in trimestrul urmator,sau se pierde?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dragos Dimitrescu , Contabil 02:44, 15 Mai 2019
Pentru a fi considerata o sponsorizare pentru trimestru II 2019 trebuie ca plata in numerar sau prin cont bancar sa se faca in acel trimestru.
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2019
george-neagu, moderator
Data contractului de sponsorizare trebuie sa se incadreze in perioada trimestrului 2 iar plata se poate face in orice perioada prevede contractul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare microintreprindere prest prest Buna ziua Cum se poate face sponsorizarea in cadrul microintreprinderilor? Suma de 20%din impozit se calculeaza pt.fiecare trimestru si trebuie virata ... (vezi toată discuția)
Directionarea impozitului pe profit catre un ong adryy adryy Buna ziua. Stiu ca o firma poate da o parte din impozitul pe profit sau tot impozitul (nu stiu sigur) catre un ONG printr-un contract de sponsorizare. ... (vezi toată discuția)
Incasare contract de sponsorizare - urgent geomih geomih buna ziua, as vrea sa stiu care este modalitatea de incasare a unui contract de sponsorizare. este vorba despre o fundatie care trebuie sa primeasca niste ... (vezi toată discuția)