avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general incasare contract de sponsorizare - urgent
Discuție deschisă în Contabilitate în general

incasare contract de sponsorizare - urgent

buna ziua,
as vrea sa stiu care este modalitatea de incasare a unui contract de sponsorizare. este vorba despre o fundatie care trebuie sa primeasca niste fonduri din sponsorizari. sponsorii intreaba de factura, dar fundatia nu are asa ceva. din cate stiu eu se poate face plata in baza contractului de sponsorizare, direct in contul fundatiei. dar sponsorii cum isi deduc aceasta cheltuiala?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Feni , utilizator 20:34, 25 Iulie 2006
daca contractul de sponsorizare prevede o suma de bani pt o actiune anume atunci in baza contractului se incaseaza suma numerar pe baza de chitanta sau se vireaza cu ordin de plata in contul bancar al fundatiei fara a fi nevoie de factura , urmand ca fundatia sa justifice dupa aceea cu documente suma primita drept sponsorizare
- daca obiectul contractului de sponsorizare il reprezinta anumite bunuri atunci pt aceste bunuri se intocmeste factura sau aviz de expeditie
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2006
Feni, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare in numerea si sponsorizare in bunuri LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua , am urmatoarele spete: - se sponsorizeaza in numerar catre o firma suma de 1000 , se intocmeste contract de sponsorizare. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Contract sponsorizare babysee babysee imi puteti spune va rog daca este normal/legal ca intr-un contract de sponsorizare dintre doua pers. juridice, ce are ca obiect promovare nume, logo, machete, ... (vezi toată discuția)
Intrebare act eliberat de ong pentru donatori Bobitza75 Bobitza75 Suntem o fundatie non profit din Romania. Avem posibilitatea sa primim donatii in bani de la srl-uri sau societati comerciale din alte tari UE dar aceste firme ... (vezi toată discuția)