buna ziua,
as vrea sa stiu care este modalitatea de incasare a unui contract de sponsorizare. este vorba despre o fundatie care trebuie sa primeasca niste fonduri din sponsorizari. sponsorii intreaba de factura, dar fundatia nu are asa ceva. din cate stiu eu se poate face plata in baza contractului de sponsorizare, direct in contul fundatiei. dar sponsorii cum isi deduc aceasta cheltuiala?
multumesc!
daca contractul de sponsorizare prevede o suma de bani pt o actiune anume atunci in baza contractului se incaseaza suma numerar pe baza de chitanta sau se vireaza cu ordin de plata in contul bancar al fundatiei fara a fi nevoie de factura , urmand ca fundatia sa justifice dupa aceea cu documente suma primita drept sponsorizare
- daca obiectul contractului de sponsorizare il reprezinta anumite bunuri atunci pt aceste bunuri se intocmeste factura sau aviz de expeditie
Contract sponsorizare
babysee
imi puteti spune va rog daca este normal/legal ca intr-un contract de sponsorizare dintre doua pers. juridice, ce are ca obiect promovare nume, logo, machete, ... (vezi toată discuția)