avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prestatii handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prestatii handicap

Buna ziua, as dori sa închiriez un ap. în Belgia unde sa locuiesc cu familia intre 3 și maxim 12 luni sa vad daca ne acomodam cu viața de acolo. În ce condiții pot pastra veniturile de handicap din Romania daca nu doresc asistenta socială din Belgia? Din câte știu (nu sunt sigura) daca îmi obțin drept de ședere în altă țară drepturile de handicap din Romania îmi vor fi tăiate , e adevărat?

Alte discuții în legătură

Ce drept as avea asupra locuintei / pastrarii domiciliului NeedSomeHelp NeedSomeHelp Buna seara, daca mama este asistenul meu personal (si nu isi face treaba), iar eu sunt persoana cu handicap, gradul 1 permanent si locuiesc in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Informatii casatorie cu un strain Lavi2 Lavi2 Buna ziua! Am o intrebare urgenta va rog! Dupa casatoria in Romania cu un cetatean albanez...el poate iesi din tara sau trebuie sa astepte un permia de iesire? ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea minorului in tara fara acordul parintilor. VixenAw VixenAw Am 15 ani, si de un an m-am mutat impreuna cu familia (parintii si fratele mai mic) in Germania. Initial, mi-au spus ca daca timp de 1 an nu ma acomodez cu ... (vezi toată discuția)