avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant

Buna ziua
Am si eu o intrebare pot face viza de flotant pe o carte de identitate care a expirat data , nemailocuind la fosta adresa din buletin si proprietarul nu-mi poate face mutatie decat viza de flotant
Cel mai recent răspuns: condiv , utilizator 14:05, 9 Mai 2019
Nu. daca v-a expirat buletinul, trebuie schimbat.
aveti contract de chirie ?
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2019
gi-jane2, moderator
Nu am, multumesc pentru raspuns o sa fac pe alta adresa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flotant posibil in timpul succesiunii? Ioana B1980 Ioana B1980 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj ... Eu68 Eu68 buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj iar concubinul locuieste in apartamentul meu cand s amutat la mine i am facut mutatie pe ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant in vedrea sustinerii exam auto larisa82 larisa82 Buna ziua! 1)De unde pot obtine viza de flotant? 2) Cate zile e valabila? Ce trebuie sa fac cand expira valabilitatea ei pentru a figura din nou la ... (vezi toată discuția)