Pe scurt, am facut o actiune civila contra unui restantier din blocul nostru care refuza sa plateasca intretinerea, actiunea a fost admisa, dar in hotarare ni s-a respins ca neintemeiata plata cheltuielilor de judecata de catre parat.Acum este o situatie hilara, am cheltuit cu procesul asta onorariul avocatei 3500 de lei ca sa recuperam 3000 de lei, este o chestie normala sa se respinga plata cheltuielilor de judecata de catre instanta ? Este avocata de vina ? Se mai poate face ceva in acest sens ? Poate un sfat pentru viitor cum sa procedam la viitoarele procese? Este absurd sa cheltui 4000 de lei ca sa recuperezi 3000
Va multumesc
Din motivarea sentinței o sa rezulte de ce anume au fost respinse cheltuielile de judecata.in functie de motive vedeti ce este de facut,apel daca au fost respinse nejustificat,completare dispozitiv daca este vorba despre o omisiune sau o eroare materiala etc.Sper ca din onorariul respectiv au primit un mic procent și adm sau președintele blocului pt ca altfel suma achitată este c am mare raportat la valoarea litigiului.