Buna ziua ! in anul 1992 s a eliberat o adeverinta de punere in posesie ,bunicii mele ..........nu au fost neintelegeri cu privire la hotare .De atunci au fost nenumarate piedici la eliberarea titlului ( greseli ale functionarilor , pierdere acte , masuratori succesive pe aceleasi hotare -de la 2 ha s-au facut 1,5 ,apoi 1,7 apoi acum 1,6 ha),intre timp a decedat bunica . apoi tata......am mers la primarie am acceptat ultima masuratoare in speranta ca se va finaliza in cele din urma. si surpriza !!!!! acum cand totul era gata ni s a spus ca nu vom primi titlul decat atunci cand "" se inchide tarlaua "" adica atunci cand toti proprietarii vor avea dosarele complete si se vor innainta grupate la judet!!!! acest lucru fiind practic imposibil multi proprietari au decedat , altii nu au dezbatut succesiunea ,,,altii nu mai sant interesati. a aparut o astfel de lege ? cum este posibil ?? va rog frumos sa -mi raspundeti ! nu mai stiu daca trebuie sa insist la primarie ( fac acest lucru de 15 ani !!) -dosarul este complet am hotararea si anexa 2a eliberate de comisia judeteana pt stabilirea dreptului de proprietate,,planul de amplasament...succesiune facuta ....cred ca tarlaua nu se va inchide niciodata ...sant zeci de proprietari si multi nici nu stiu ca au dosare incoplete ....mentionez ca terenul este extravilan. multumesc ,astept raspuns
va rog sa mi raspundeti ! exista o astfel de reglementare sau nu ? eliberarea titlurilor de proprietarte se face doar cand se aduna toate dosarele privind tarlaua respectiva ???si daca nu se vor completa niciodata ce se va intampla cu noi care avem actele complete ???? mii de multumiri!!!