avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu medical

Buna ziua ma numesc dumitrescu adrian,si sunt angajat la o firma de transport,si de 3 luni sunt pe medical 100% si îmi zice ca trebuie sami dea 1200 lei pe medical ca restul trebuie sami opreasca taxe si impozite, asi dori sa ma ajutati sau sami spuneti cati bani trebuie sa primesc si ce trebuie sa îmi opreasca cei de la firma.mentionez ca sunt pe medical pe caz de tuberculoza.si sunt angajat cu contract de munca normal cu minimul pe economie.va multumesc.ba
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Impozit pe salariu octaviuss octaviuss buna ziua ! as dori sa va intreb daca e corect sa imi opreasca impozitul pe salar din remuneratiile lunare desi sunt inca in proba si nu am angajare ... (vezi toată discuția)
Taxe Alexandru sahia Alexandru sahia Aș dorii sa stiu dacă angajatul își pățește taxele către stat adică din 1200 lei mi se trage sănătatea ,șomaj etc.si restul iau în mână,sau ... (vezi toată discuția)
Cat primeste angajatorul? andrutza2020 andrutza2020 o sa fiu mai explicita. sunt medic dentist proaspat absovent. am inteles ca angajatorul primeste timp de 12 luni un salariu brut(legea 76/2002, art.86) din ... (vezi toată discuția)