avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul familiei

Buna ziua ,am o fata care locuieste cu prietenul ei ,apartamentul cu 2 camere este pe numele lui ,la anul se vor casatorii ,ce drepturi va avea copilul meu,intrucat ne se stie niciodata ce se intampla pe viitor ,multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
Nicolas50, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 13:14, 10 Mai 2019
va avea drepturi asupra bunurilor dobandite impreuna dupa casatorie, nu asupra celor pe care unul din soti le detinea inainte de casatorie.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
Geanina DRIAN, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajarea bunurilor dobandite inainte de casatorie catioara catioara Buna ziua, Sunt divortata si de curand am dobandit prin programul \\"prima casa\\" un apartament. De 2 ani am un prieten, pare o persoana serioasa insa avand ... (vezi toată discuția)
Situatie ipotetica mamalui Stefan mamalui Stefan Buna ziua tuturor, Fiind o mamica responsabila(si nu chiar foarte tanara...),as dori sa stiu ce-l va astepta pe copilul meu in viitor in situatia decesului ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp de la casatorie are drept unul dintre soti dreptul la bunuri pustiu_mic pustiu_mic Buna ziua! Va voi prezenta mai jos povestea unui prieten. Sper sa-l puteti ajuta in dilema lui... \"[b]As avea mare nevoie de niste informatii. Sunt ... (vezi toată discuția)