avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se ia in considerare 70 % din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se ia in considerare 70 % din salariu

buna ziua,
va rog sa imi suneti cum se ia in considerare 70% din salariu daca anagajatul are o poprire pe salariu ? se ia 70 % dupa ce se calcueaza porirea sau ne raortam la 70% din sariul net?
multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
maryaj, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 11 Mai 2019
Ce inseamna cei 70%?
are un salariu de 2300 si are o poprire pe salariu asta insemnand 770 lei si ii mai ramane 1500 lei din remuneratia salariala.
avand nevoie de bani a solicitat plata salariului in avans adica cei 1500 lei d-na de la HR vine si ii spune ca ii poate da daor 70%( 1000lei ) din cei 1500 lei pentru ca atat ii vine din salariu pentru ca dansa nu calculeaza 70% din 2300 si calculeaza din 1500 lei
ma refer la 70% pentru ca atat doreste doamna sa dea la avans din salariu
si acum intreb in momentul cand calculezi procentajul salarial se calculeaza la salariul net sau la cel care iti ramane dupa ce iti opreste poprirea
MULTUMESC,
Daca i-ar da 70% din 2300 lei, atunci nu mai are de unde plati poprirea ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu vasilepetcu vasilepetcu Am salariu net 1500. Platesc deja rata credit 900. Vine un executor si cere 1/3 din net. Cum se va clacula? Cat imi va opri din salariu si cat ii va reveni lui? (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin adelinel adelinel Buna seara. Va rog sa imi spuneti si mie cum sa procedez in urmatoarea problema: Locuiesc intr-un bloc cu doua scari(cu cate 4 apartamente pe scara), acum 4 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil melcsy melcsy va rog mult sa-mi ziceti la un venit brut de 1500 lei cat ar veni indemnizatia de copii? ( din pacate in CM nu este trecut salariul real) :-( cum se ... (vezi toată discuția)