avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Identificare proprietar teren si imobil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Identificare proprietar teren si imobil

Va rog sa ma indrumati in rezolvarea unei probleme referitoare la identificarea proprietarului unui teren si imobilului aferent.
Cunosc adresa imobilului, dar atat imobilul cat si terenul aferent nu sunt inscrise in Cartea funciara,nefiind intabulate .Am verificat acest lucru online si la Biroul de carte funciara din zona unde se afla proprietatea.
Imobilul este locuit si are numar de casa si adresa postala.Pe aceasta adresa functioneaza si o societate comerciala.
Doresc sa aflu calea legala, la ce institutie trebuie sa depun cerere pentru aceste informatii.
Cu stima,Stefan Anegroaei
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:44, 11 Mai 2019
Da ,aveti dreptate.Exprimarea mea a fost inexacta.Revin cu precizarile de rigoare: cu siguranta persoana are domiciliu stabil si locuieste in acel imobil , societata comerciala care are sediul la acea adresa are ca unic asociat pe aceeasi persoana. Nu am certitudinea ca imobilul si/sau terenul aferent sunt in proprietatea persoanei respective. In mod legal persoana ar fi trebuit sa ataseze in dosarul pentru infiintarea societatii comerciale davada detinerii spatiului pentru sediu social....nu?
Daca voi avea o sentinta favorabila voi deveni o persoana legitim inetresata in stabilirea proprietatii acelui imobil?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2019
stefan_a., utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru capitalul fix al unei firme cereți informații la ONRC. Sunt publice, contra cost și nu trebuie să dovediți nimic.
Dacă veți obține o sentință definitivă și o veți învesti cu formulă executorie, angajați un executor care va urmări proprietăți, părți sociale, bunuri, conturi, etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare drept de proprietate sabinna sabinna Pe terenul unei societati comerciale se afla 2 constructii apartinand altor firme. Proprietara terenului este o intreprindere transformata in societate ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil aflat in executare silita vionica vionica Buna ziua! Locuiesc intr-un imobil care se afla in executare silita, in urma unei sentinte judecatoresti penale, conform careia s-a stability ca sotul meu ... (vezi toată discuția)
Inscriere imobil cf nanum nanum va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta cu cateva informatii: in urma cu un an s-a obtinut o sentinta definitiva si irevocabila intr-o actiune in constatare ... (vezi toată discuția)