avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale numire administrator cetatean strain care nu se afla ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

numire administrator cetatean strain care nu se afla in tara

ce acte sunt necesare pentru numirea unui administrator intro societate comerciala a unui cetatean strain care nu se afla in tara?
Cel mai recent răspuns: vidus , utilizator 16:07, 24 Noiembrie 2009
1.specimen de semnatura pt viitorul administrator ( se poate da acest specimen de semnatura la orice notariat din alt stat )
2. declaratie pe proprie raspundere ca indeplineste conditiile legale pt.a fi administrator , si ca nu are antecedente penale .
3. act constitutiv actualizat
4.cazier fiscal
5.copie CI

am uitat sa metionez ca este necesara si o hotarare a AGA in acest sens
Avand in vedere ca este cetatean strain nu poate obtine cazier fisca asa ca va da o declaratie la notar in sensul ca nu are niciodatorie fata de statul roman. declaratia poate fi data si in alta tara si va fi tradusa in lb romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl asociati straini luizacsinte luizacsinte Nelamurire !! Infiintare firma in Romania, cu 2 asociati straini, unul persoana juridica si altul persoana fizica. Cum se dau declaratiile pe proprie ... (vezi toată discuția)
Cesiune catre persoana juridica straina Ciqui Ciqui Am un S.R.L. cu 2 asociati. Cei doi asociati vor sa cesioneze partile lor sociale catre o societate din Cipru (limited), care la randul ei este detinuta de o ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain - asociat unic si administrator CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Buna seara, Intr-un S.R.L. poate fi asociat unic si administrator, un cetatean strain, din afara UE, dar care are resedinta in Romania? Va multumesc ... (vezi toată discuția)