avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz banca succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz banca succesiune

Buna ziua. Doresc sa aflu de ce in cazul in care s-a intocmit si semnat actul de succesiune, banca nu doreste sa ne dea banii, decat in prezenta tuturor succesorilor. Eu doresc sa imi iau partea mea din succesiune si banca refuza sa imi dea aceasta parte motivand ca trebuie sa fie de fata toti succesorii in acelasi moment in aceeasi sucursala. Mentionez ca unul dintre mostenitori , dupa ce a semnat actul de succesiune, ne-a informat ca nu mai vrea sa vina sa-si ridice partea sa. Consider ca este un abuz din partea bancii.
Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:14, 10 Mai 2019
Pentru ca ar trebui ca banca să calculeze exact suma proporționala cotei dvs, aspect cu care nu vor să își bată capul. Probabil, daca erați cu toții, v-ar fi dat întreaga sumă, urmând să o împărțiți intre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca nu elibereaza bani mosteniti fara prezenta tuturor mostenitorilor mihizzle@gmail.com mihizzle@gmail.com Dupa un deces in familie, am facut toate demersurile necesare prin notar si a primit fiecare mostenitor certificatele succesorale/de mostenitor. Defunctul avea ... (vezi toată discuția)
Cont blocat datorita popririi. ce pot face ? sarsyn2o sarsyn2o Buna ziua, Am primit prin western o suma ... la indrumarea unui opretor de la ghiseul BRD (acum cateva saptamani cand am mai ridicat prin western) nu am ... (vezi toată discuția)
Cand blocheaza o banca contul bancar dupa moartea unei persoane? Filia Filia Buna ziua. Mama mea a murit in Bucuresti o zi dupa ce am plecat eu de acolo. Fratele meu era imputernicit sa retraga bani de pe cont, dar cartela ei nu mai era ... (vezi toată discuția)