avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu indemnizație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu indemnizație copil

Buna seara sper sa nu deranjez prea tare cu întrebarea mea.Am lucrat în Romania din 1 august 2017 până în ianuarie 2018 după care am început munca in Anglia din 15 martie 2018 până în 1 mai 2019 acum lucrez cu contract de munca in Romania și mai am 3 luni și nasc credeți că pot lua concediu indemnizație pentru creșterea copilului? Vă multumesc anticipat pentru răspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 11 Mai 2019
Da, puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concediu de creștere a copilului Mîinea Nicusor Mîinea Nicusor Daca soția mea naște în martie 2019, și eu am lucrat pana în Ianuarie, avand 13 luni de cotizație la stat pana în 2018, și acum nu m-ai lucrez, sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de cretere a copilului stenia 31 stenia 31 Pot beneficia de indemnizația de cretere a copilului avand perioada repetată în ultimii 2 ani: 1 ianuarie-1 august 2017 nedeterminat;(2 ore ) dupa 1 ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)