avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... precontract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

precontract vanzare-cumparare

Precontractul de vanzare -cumparare nu stipuleaza aceleasi conditii impuse in contractul de anzare-cumparare in sensul ca viitorul proprietar nu a fost instiintat ca dezvoltatorul imobiliar intentioneaza si a si realizat un complex de blocuri in imediata apropiere obturand toata vederea si lumina,aceasta fiind adusa la cunostinta doar in contractul de vanzare -cumparare.Efectiv ,nu am fost instiintata de acest lucru .Am platit suma integral la semnarea precontractului.Ce pot face daca sunt deranjata de aceasta situatie?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In luna ianuarie, anul trecut am incheiat un antecontract cu ... darkynok darkynok In luna ianuarie, anul trecut am incheiat un antecontract cu un dezvoltator imobiliar pentru un apartament, achitat integral la momentul acela. Termenul pt ... (vezi toată discuția)
Cum poate fii solutionat un drept de propietate asupa unui apartament ? Gabriella& Gabriella& Buna ziua, o cunostinta are o problema, si pentru ca mine in anul 2008-2009 m-ati ajutat intr-o problema, va rog respectuos daca pute-ti sa ajutam si aceasta ... (vezi toată discuția)
Drum public complex privat Loredana Monica Loredana Monica Buna ziua, locuiesc intr-un complex de blocuri din Popesti-Leordeni. In spatele complexului este un teren f mare care a devenit intravilan si pe care urmeaza ... (vezi toată discuția)