avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizatie de crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizatie de crestere copil

Buna ziua!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2019
M 123, utilizator
Cel mai recent răspuns: M 123 , utilizator 18:15, 15 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detaliati nelămurirea dvs.
Buna ziua, Am terminat facultatea in septembrie 2018 iar in octombrie 2019 trebuie sa nasc, precizez ca de cand am terminat facultatea si pana la nastere am lucrat 4-3-3 luni. Am dreptul la indemnizatia de crestere copil? Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Detaliati nelămurirea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere copil M 123 M 123 Buna ziua, Am terminat facultatea in septembrie 2018 iar in octombrie 2019 trebuie sa nasc, precizez ca de cand am terminat facultatea si pana la nastere am ... (vezi toată discuția)
Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2020 Geanina01 Geanina01 As avea nevoie de informatii, privind depunerea actelor pentru indemnizatia de cresre copil. Am fost astazi la sediul din Floarea Rosie si nu mi s-au dat prea ... (vezi toată discuția)