avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Chitanta de mana
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Chitanta de mana

Buna ziua,

Am imprumutat o cunostiinta cu o suma de bani(1000RON) si am facut chitanta de mana cu 2 martori trecuti in chitanta si care au semnat.
In caz ca nu respecta termenul de pe chitanta, am vreo sansa sa recuperez banii?

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2019
Alexandru777Daniel, utilizator
In termen de 3 ani aveti dreptul sa solicitati restituirea prin instanta , dupa care puneti in executare sentinta daca are bunuri urmaribile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut cu chitanta de mana vlad ionescu vlad ionescu Am imprumutat suma de 10.000 euro in 06.2008 cu chitanta de mana, scrisa si semnata de catre imprumutat in prezenta unui martor care deasemenea a semnat ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati de recuperat buna ziua. stiti cum se spune, ... CBucuresti CBucuresti Bani imprumutati de recuperat Buna ziua. Stiti cum se spune, daca vrei sa vezi cu adevarat cine itit este prieten, imprumuta bani. Am ajutat pe cineva cu o ... (vezi toată discuția)
Imprumut Iulian Chelaru Iulian Chelaru Am imprumutat acum un an de zile o suma de bani. Am facut o hartie de mana in care am semnat atat eu cat si partea care a primit banii. Termenul de restituire ... (vezi toată discuția)