avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Parteneriat sau asociat firmă ii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Parteneriat sau asociat firmă ii

Bună ziua! Un prieten dorește să deschidă o firmă ii de organizare evenimente și vom lucra amundoi cot la cot și aș dori să știu dacă se poate face un contract, înafară de contract de angajare, de asociat sau parteneriat ori orice altceva ce poate asigura contribuția adusă firmei

Alte discuții în legătură

Sa renunt la societate sau nu???? andreeam andreeam Buna ziua. Din pacate am si eu o problema.. In noiembrie 2005 sotul meu a infiintat o societate impreuna cu un prieten. Deoarece prietenul respectiv a facut un ... (vezi toată discuția)
Calificare pfa pentru organizare nunti Allyce Allyce Buna ziua, As vrea sa deschid o firma de organizat evenimente (nunti) iar pentru asta as vrea sa deschid un PFA. Ce as vrea sa stiu este daca am nevoie ... (vezi toată discuția)
Raspundere subcontractant! razvandicu razvandicu Va deranjez cu o intrebare de care nu sunt sigur care e varianta corecta!Se presupune ca o o anumita lucrare de constructie e realizata de o firma in ... (vezi toată discuția)