avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reduceri personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reduceri personal

Sunt laborant scolar, cu 18 ani vechime.Studii medii+postliceal.Din 1 noiembirie. s-a dispus reducerea unui post de laborant din unitate si conducerea trebuie sa decida pe cine dipsponibileaza( suntem 2 pe 2 posturi )Colega mea are spec.pe diploma de bacalaureat ind.usoara. Laborantul de fizica chimie nu trebuie sa cu diploma in domeniu ( adica real)?
Cel mai recent răspuns: ContSters54221 , utilizator 15:35, 24 Noiembrie 2009
Teoretic persoana cu calificare in domeniu trebuie sa ramana.Daca nici nu se realizeaza evaluari profesionale periodice, e dificil sa dai raspuns precis.
Dar, de obicei ramane cine vrea sefu'!
Intrucit deduc, ca sinteti bugetar, cred ca se va tine cont de raportul de evaluare care vi se intocmeste anual, de situatia disciplinara pe care o aveti dumneavoastra si colega, de marimea salariului dumneavoastra si al colegei, de marimea fustei colegeii si chiar de care are pila cea mai tare!
Parerea mea este ca utimul criteriu vi se va aplica!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor conditii periculoase sau vatamatoare delia blaga delia blaga Buna ziua. Sunt laborant intr-o institutie de invatamant preuniversitar, Am avut acest spor pana in 2009 in procent de 5%, apoi mi-a fost sistat si l-am ... (vezi toată discuția)
Restructurare invatamant -titulari ContSters314005 ContSters314005 Intr-o scoala este vizata pentru restrangere catedra de fizica. Sunt doua cadre didactice, unul avand incadrare ca titular pe catedra de fizica (fiind ... (vezi toată discuția)
Emininke! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. [/b]Expresia \\"emininke\\" ii apartine domnului Caragiale (o mica observatie: d-voastra ati observat obiceiul suparator de a nu-i mai prenumi domn ori ... (vezi toată discuția)