avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Instiintare de plata de la ANAF pentru cass
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Instiintare de plata de la ANAF pentru cass

buna ziua
Am avut deschisa un PF. cu multi ani in urma iar acum mia venit instiintare de plata de la ANAF precum figurez cu datorie din anul 2012 mentionez ca nu am mai fost instiintat de atunci pana acum niciodata ce pot sa fac s-au daca am vreo sansa macar sa nu platesc penalitati pe aceasta perioada sincer nu am stiut ca PFul este obligat de lege sa platesc la CASS
Cum as putea sa va trimit o copie la instiintare
va multumesc pentru timpul pe care il veti acorda
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SpF2016 , utilizator 13:01, 10 Iunie 2019
Din cate stiu, termenul de prescriptie e de 5 ani, adica ANAF nu mai are dreptul sa va ceara bani pentru 2012, decat daca v-au instiintat in trecut (in termenul de 5 ani). Mergeti la ANAF si vorbiti cu ei, vedeti daca au dovezi ca v-au instiintat in perioada asta. Daca nu au, si daca totusi insista ca le datorati bani, atunci cel mai bine ar fi sa va consultati cu un avocat si sa contestati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatoria anaf mana in mana cu casa de sanatate IonIoanaAnca IonIoanaAnca Sunt PFA din august 2010. Toate darile le-am platit intotdeauna la zi. Din 2012 pana astazi, fisa de contributii la sanatate nu a fost reglata. Eu am platit ... (vezi toată discuția)
Plata cas pentru pfa in 2014 pentru anii 2007, 2008, 2009 _bogdan _bogdan Buna ziua, sotia mea a deschis in 2007 un PFA de traducator autorizat, pentru ca am avut niste oferte de traduceri in anul respectiv. In anii 2008 si 2009 ... (vezi toată discuția)
Cass datorat din venituri obtinute ca pfa si din cedarea folosintei bunurilor pe anul 2012 rodica512 rodica512 La momentu platii impozitelor pe venit la ADmin Financiara mi s-a comunicat verbal ca datorez CASS neachitat pe anul 2012, cand s-au mutat incasarile de la ... (vezi toată discuția)