avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua. Am si eu următoarea speța. Am 2 popriri pe cont: una de 3000 lei si una de 4000. Mi se rețin lunar bani din salar. Urmează sa primesc cu soțul meu prin donație un imobil. Va putea executorul sa scoată imobilul la licitație? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:31, 13 Mai 2019
Nu, doar dacă datoria ar fi depășit 10.000 lei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu coplatitor dupa ce banca si-a incasat suma si a vandut si un apartament intrebareasperantei intrebareasperantei buna.am o intrebare. am contractat un credit ipotecar de 25.000 eur. am rambursat 18.000 eur , dupa care sotia imbolnavindu-se de cancer, nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Executare silită pe imobil moștenit în cotă parte? conor conor buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o parere. in urma decesului tatalui meu in 1999 s.a facut succesiunea unei case a familiei si astfel mama mosteneste ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu gabrielaion gabrielaion Buna ziua. Nu inteleg textul art 729 din Codul de procedura civila: \"Daca sunt mai multe urmariri asupra aceleiasi sume, urmarirea nu poate depasi jumatate ... (vezi toată discuția)