avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare anticipata

Avand in vedere ca nu se pune ca vechime facultatea si armata la pensionarea anticipata si avand doar 32 de ani vechime cu cat va fi penalizat daca doreste totusi sa se pensioneze.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:58, 13 Mai 2019
Nu poate sa-si deschida dreptul l;a pensie anticipata partiala daca nu indeplineste conditia de stagiu complet de 35 ani, fara stagiul asimilat mentionat mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind pot depune dosarul de pensie anticipata vlad george vlad george sint nascut in anul 1952,sex masculin,incadrat in munca din anul 1971 pina in prezent,am o vechime in munca de 43 de ani cu tot cu armata(stagiu ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare canyon1 canyon1 Buna ziua.As dori sa deschid un subiect,normal,zic eu si in asentimentul multor cetateni.Am o vechime complecta de peste 35 de ani si 5 luni, fara nici un fel ... (vezi toată discuția)
Pensionare atu_targoviste atu_targoviste Buna ziua, Respectuos va rog sa-mi comunicati conditiile de pensionare(anticipat,anticipat partial,limita de varsta),pentru persoana de sex feminin nascuta ... (vezi toată discuția)