avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit vandut de catre banca in timpul procesului.
Discuție deschisă în Executare silită

Credit vandut de catre banca in timpul procesului.

Am actionat banca in instanta conform Legii darii in plata. Pe timpul procesului, dupa faza de Fond, castigata de catre noi, banca a cesionat creditul nostru unei firme olandeze dar a continuat sa se prezinte in Instanta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In Apel a castigat banca, Recursul mi-a fost respins. E legal ce a facut banca ? Cum as putea actiona in continuare ?
Cel mai recent răspuns: balteanu valentin , utilizator 19:53, 14 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pentru amabilitate ! Asa voi proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contract de credit remus7003 remus7003 Buna. In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca. In anul 2010 in baza OUG 50/2010 in luna septembrie am notificat banca in legatura ... (vezi toată discuția)
Obligatiile lichidatorului judiciar ? gemi gemi buna seara ,am cesionat un srl in 2007 . si firma a intrat in lichidare dar nu din cauza finatelor ca a avut datorii si din cauza unei socitetati la care a ... (vezi toată discuția)
Executare silita pana la solutionarea recursului? perianucostel perianucostel Buna seara, va supun atentiei urmatoarea speta: In urma intentarii unui proces pentru declararea abuziva a comisioanelor de acordare si administrare, ... (vezi toată discuția)