avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare pret imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare pret imobil

Buna ziua! Anul trecut am achizionat o garsoniera la pretul de 30000 euro (am achitat cash 20000 euro), cu termen de predare 31 martie 2019. Proiectul a fost vandut catre alt dezvoltator imobiliar, care mi-a trimis ieri o notificare prin care ma anunta ca pretul a crescut la 42000 euro si, daca nu doresc sa achizionez la acest pret, imi restituie avansul. In contract, nu este precizat nimic referitor la schimbarea prețului. Este o clauză care spune ca daca vanzatorul nu mai vrea sa vanda se angajeaza sa restituie avansul, plus 20 %, plus taxele notariale. Am vreo sansa sa iau garsoniera la pretul initial sau sa recuperez banii conform contractului? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
Andreea Craciun, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea Craciun , utilizator 08:38, 14 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul imobiliarelor: de unde aflu pretul real la care s-a vandut un imobil? mandell8691 mandell8691 de unde se poate afla pretul real la care s-a vandut sau s-a cumparat un bun imobiliar? (vezi toată discuția)
Nerespectare contract de rezervare apartament jojo2 jojo2 Am incheiat un contract de rezervare al unei garsoniere in 15 iulie 2015 in calitate de promitent cumparator si am achitat in aceeasi zi 500 de ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil ipotecat son son Buna Ziua. Am incheiat la o agentie imobiliara un antecontract de vanzare cumparare, pentru un imobil ipotecat. In antecontract am convenit sa-i platesc o ... (vezi toată discuția)