Bună ziua acum 2 ani cand am parasit căminul conjugal am plecat doar cu hainele personale. Bine inteles soțul ma acuza de furt ca ași fi furat niste bani din casa care nu existau si mai multe bunuri care nu mai atins de ele ce pot face si ce pot păți? Acum am dosar penal Si sunt si supstetca de furt mulțumesc
Angajaţi un avocat şi propuneţi probe în apărarea dumneavoastră, prin care să demontaţi acuzaţiile.
De asemenea, puteţi să vă şi împăcaţi cu fostul soţ dacă ajungeţi la o înţelegere, caz în care acţiunea penală se va stinge.
Dacă propuneți probe in apararea dumneavoastră și va faceți apararea corect nu exista niciun risc și nu o sa vi se întâmple nimic rău.
Dacă fostul soț convinge procurorul de caz, in urma probelor administrate, ca ați comis fapta cu vinovatie, puteți fi trimisa in judecata și condamnata.
Pedeapsa pentru infracțiunea de furt e de la 6 luni la 3 ani sau amenda.
Dacă se retine infracțiunea de furt calificat, pedeapsa e de la 1 la 5 ani sau de la 2 la 7 ani, după caz.
Daca stie cineva!
ana-maria31
am si eu o intrebara in urma cu aproape 1 an de zile s-au facut arestari la mine in familie am fost implicata si eu este vorba de trafic de persoane arestarile ... (vezi toată discuția)