avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Inactivitate Anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Inactivitate Anaf

Buna,dupa o scurta perioada de inactivitate,mi am activat firma la ONRC,am primit constatarea pe data de 02.imediat am depus cerere la Anaf.pe data de 06.am făcut un contract de vanzare cumpărare între mine persona fizică și firma.un automobil.firma este cea care a cumpărat. Pe data de 08 am primit decizia de reactivarea Anaf.deci in perioada in care am făcut contractul eram activ la ONRC dar nu si la ANAF.ce consecinte ar avea ?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:19, 10 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca are nici un efect fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva CLAUDYA_OZ CLAUDYA_OZ Am o probleme foarte grava la care as dori daca se poate un ajutor. Societatea mea, a fost declarata inactiva in anul 2006 ( mai precis in decembrie 2006) fara ... (vezi toată discuția)
Stergere cazier fiscal pentru sediu social expirat ioana.petrea ioana.petrea Am o situatie cu firma din care nu stiu cum sa ies. Istoricul este acesta: - 11 nov 2016 – am suspendat activitatea Mastre Serv Travel la ONRC pentru o ... (vezi toată discuția)
Finantele declara o societate inactiva georgetacrisu georgetacrisu buna! in cazul in care administratia financiara declara o societate inactiva-verifica la sediu si nu gaseste pe nimeni-societatea respectiva are obligatia de a ... (vezi toată discuția)