avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte vanzare cumparare

Eu impreuna cu sora mea detinem un imobil impreuna cota parte 1/2. Daca eu cumpar partea surorii mele ce acte sau demersuri trebuie sa mai fac ulterior? Mai trebuie intabulare? Ce alte costuri trebuie sa mai iau in calcul ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:20, 14 Mai 2019
Trebuie să încheiati un contract de vânzare cumpărare pentru cota indiviza de 1/2.
Intabularea o face obligatoriu notarul unde veti perfecta contractul, contra cost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare de cadastru si intabulare DW DW Buna ziua, Detin in co-proprietate un teren intravilan impreuna cu alti 5 mostenitori. Terenul are 500 mp; mie imi revine 1/4. Terenul nu are cadastru si nu ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea unui teren extravilan othelo othelo Buna ziua, Ma puteti sfatui va rog in urmatoarea situatie? Exista un teren extravilan, detinut in coproprietate de doua surori. Una dintre ele a murit, ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil fara dezbaterea de mostenire. mtudor94 mtudor94 Buna ziua tuturor!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!Eu si surorile mele vrem sa vindem un apartament care a fost in proprietatea parintilor nostrii.Tatal a ... (vezi toată discuția)