avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... monitor oficial
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

monitor oficial

Buna ziua! Doresc sa stiu cum pot afla daca cererea mea de dizolvare voluntara a firmei a aparut in Monitorul oficial partea IV?Am cautat si nu am gasit nimic. A fost depusa cu data de 19.08.2009 si solutionata la tribunal in 21.08.2009.si inregistrata ca mentiune la registrul comertului in 27.08.2009.Cum stiu daca a aparut in monitor?sau apare doar in etapa a II a procedurii de dizolvare?N u mai inteleg nimic.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 17:39, 24 Noiembrie 2009
Puteti sa sunati la nr. asta de tel 021.410.77.31 sau 021.411.97.54.
In etapa a2-a aveti nevoie de o fotocopie dp M.O. in care a fost publicata hot de dizolvare.
Sau, daca nu va raspund cei de la monitor, pe site-ul lor oficial puteti consulta gratuit monitoarele oficiale din ultimele 30 de zile.
In dosarul cu cererea de radiere va trebuie o copie cu hotararea publicata in MO
O puteti procura de la MO - 0.25 lei pag sau de la Reg comertului - 15 lei pag , se publica dupa aproximativ 10 zile

pe site-ul lor oficial puteti consulta gratuit monitoarele oficiale din ultimele 30 de zile.

a fost odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl buniculmiti buniculmiti Am un srl care actual are activitatea suspendata prin orc pina la sfirsitul lui 2010. Sunt actionar unic si vreau sa dizolv societatea. Ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Taxele de timbru loredana_itu loredana_itu buna ziua,as avea nevoie de ajutorul dvs,pt ca nu ma pricep.trebuie sa inchid firma unor prieteni ce au plecat de tot din romania(am procura totala),as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)