avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... vanzare teren extravilan la pret mai mic decat in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

vanzare teren extravilan la pret mai mic decat in oferta

doresc sa vand un teren extravilan si nu am gasit client la pretul din oferta depusa la primarie, nici preemptor nici alta persoana. Cum procedez sa vand la un pret mai mic?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
nisara, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 06:32, 15 Mai 2019
Afișați o nouă ofertă. De obicei se găsește clientul, se stabilește prețul, se afișează oferta. Dacă o să vă repetați, vă vedem pe FB
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut dosarul la primărie pentru trecerea unui teren în ... mymy10 mymy10 Am făcut dosarul la primărie pentru trecerea unui teren în intravilan ca să poată fi vândut. Dacă vor fi mai mulți care vor sa cumpere ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda teren extravilan Kuntay Musa Kuntay Musa Am incheiat un contract de arenda, eu fiind proprietarul. Arendasul a dorit sa cumpere terenul. De la bun inceput arendasul taraganeaza sub diferite motive ... (vezi toată discuția)
Formalitati de indeplinit la vanzare teren extravilan shoni17 shoni17 Buna ziua! Doresc sa vand o suprafata de teren agricol - extravilan, cultivat cu vita de vie. Va rog sa-mi comunicati ce formalitati am de ... (vezi toată discuția)