avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Postnatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Postnatal

Buna dimineata! Ar trebuie sa intru in postnatal la sf acestei luni,din anumite motive nu pot fi gata cu actele pt Ccc.Cat timp mai am la dispozitie pt a.pregati actele?Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:46, 15 Mai 2019
Buna dimineata!
Aveti 60 de zile la dispozitie, dupa nasterea copilului, pentru a depunele actele si a primi indemnizatia imediat dupa terminarea concediului maternal.
Dupa aceste 60 de zile o sa primiti indemizatia incepand cu data in care ati depus actele.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar indemnizatie pt crestere copil irysmiki irysmiki Buna seara, va rog sa imi spuneti daca azi se implinesc cele 126 de zile pt concediul pre-post natal, iar in ziua 127 ar trebui sa depun dosarul de ... (vezi toată discuția)
Concediul pre si postnatal sircuanda sircuanda Buna seara, am o intrebare , puteti sa imi spuneti daca in concediul prenatal imi iau 30 de zile, restul de 96 le pot lua toate dupa nastere (concediul ... (vezi toată discuția)
Somaj si concediu crestere copil pana la 2 ani bioanad bioanad Buna ziua! Ma aflu in saptamana 33 de sarcina, termenul aproximativ pentru nastere fiind 12 septembrie 2010. Am o vechime in munca de 3 ani iar momentan sotul ... (vezi toată discuția)