am fost oprit de politie si am fost depistat cu 0,61 alcool pur in aer expirat banuiesc ca la sange nu v-a iesi mai mult de 0.80 mg/l ce se intampla daca e sub limita legala mentionez ca eram lucid iar cei de la spital au scris in acea fisa ca nu ma clatinam eram lucid coerent in vorbire am fost foarte cooperant ce se intampla daca e sub limita legala va rog ajutati ma #-o#-o#-o
salut,
din cate stiu ca sa afli cat alcool ai in sange inmultesti cu doi ceea ce ti-a iesit in aerul expirat .... nu vreau sa te sperii dar cred ca este vb de penal.... am si eu pe unul care a facut o boacana si a avut in aer 0,54 in aerul expirat (1,1 sange) si e deja caz penal iar acum asteapta verdictul ....
conteaza ce iti scriu cei de la spital cat alcool ai avut in sange si nu faptul ca nu te clatinai sau erai lucid,
cel mai bine asculta si opinia unei persoane juridice
Eu am avut 0,77 in aerul expirat si in sange mi-a iesit 1,45 respectiv 1,55 la interval de o ora si de atunci a trecut 1 an jumate si dosarul e tot in cercetari doar ca de la politie sa mutat la procuror de 10 luni.