avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de comodat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de comodat

Buna ziua! Pentru a folosi un calculator personal pentru firma este nevoie de un contract de comodat intre mine si firma mea? Daca este asa, cum se procedesaza? A-mi descarc un model de contract de comodat si il completez si semnez? Sau trebuie sa fie si legalizat acest contract. Se procedeaza pentru fiecare bun in parte care urmeaza a fi folosit pentru firma? De exemplu imprimante, etc.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Va rog frumos, am nevoie de un formular cedo vpatrana vpatrana Buna ziua! Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu un formular actual pentru cedo? Nu ma descurc singur. Am nevoie de unul in format word. Va rog, ... (vezi toată discuția)
Utilizare pc si imprimanta personala pfa GeorgeCH GeorgeCH Daca in calitate de PFA folosesc calculatorul si imprimanta personala trebuie sa fac contract de comodat pentru ele, iar daca nu fac contract de comodat pot ... (vezi toată discuția)
Comodat imprimanta Almaris Almaris Daca sediul unei asociatii nu permite gazduirea unei imprimante este neaparat sa existe contract de comodat daca este folosita cea a administratorului, firmei ... (vezi toată discuția)