avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asociatul unic poate presta servicii in numele firmei ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asociatul unic poate presta servicii in numele firmei ?

Asociatul unic al unui srl in IT poate sa lucreze la sediul beneficiarului fara sa isi faca medicina muncii si fara sa se angajeze pe el insusi, firma fiind fara salariati ? Pe langa contabil, ce fel de consultant m-ar putea ajuta pentru a fi in regula intr-o astfel de situatie ? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
popescuiulia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 15 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este obligatoriu ca un asociat sau administrator de SRL sa aiba contract de munca ... exercitarea atributiilor se face in baza actului constitutiv al societatii sau al contractului de mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat 33%srl. poate lucra fãrã contract ? whynotsteff whynotsteff Un asociat al unui SRL poate să desfășoare activități în cadrul firmei fără contract ? El este angajat cu contract de 8 ore pe alta firma unde ... (vezi toată discuția)
Asociatii unei firme pot lucra fara contract de munca? GlowD GlowD Buna ziua, Impreuna cu sotia mea(50/50) detin o societate comerciala, la care administrator sunt DOAR eu (cod caen 4772 -comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Control itm Anitsi Anitsi Bună ziua! Sunt administrator la SRL-ul unde soțul meu este asociat unic. Nu am contract de muncă, dar prestez servicii de coafură și alte activități de ... (vezi toată discuția)