avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... protejare investitie si proiect
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

protejare investitie si proiect

Buna ziua,
Urmeaza sa infiintez o societate cu cineva , care are ca obiect o aplicatie online, Viitorul asociat are in dezvoltare aplicatia, pentru a o duce la capat are nevoie de bani. Eu vin cu investitia in bani , el cu aplicatia. Ce conditii sau clauze ar trebui sa pun si unde, ca dupa realizarea aplicatiie si functionarea ei, sa nu o realizeze si pentru altcineva.... asta in cazul in care .... ceva nu functioneaza si urmeaza sa ne despartim. Cum imi pot proteja investitia facuta? Multumesc

Alte discuții în legătură

Proiect pentru ong... papinni papinni La multi ani!!! Va salut din nou si va aduc in atentie o mica dilema pe care o am... De ceva timp incerc sa pun pe picioare o asociatie care ... (vezi toată discuția)
Speţa anul i - denunţare unilaterală in cazul contractului pe durată nedeterminată NicolaeNast7 NicolaeNast7 Buna seară. Aceasta este prima speta pe care am primit-o drept tema si imi creaza probleme (mai ales datorita faptului ca nu stiu exact ce pasi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Asociat cu probleme Negru Negru buna ziua.am si eu o intrebare:daca ma asociez cu cineva sa facem o firma,eu cu bani ,el cu spatiul iar el are datorii la telefonia mobila cu somatii de ... (vezi toată discuția)