avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin!

Buna ziua,fara curatela poate mama mea sa.i faca baiatu.lui meu buletinul?
Eu sunt plecata din tara si nu pot ajunge prea curand iar daca NU cum trebuie procedat si cat dureaza pana primeste curatela?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:36, 16 Mai 2019
Mergeti la ambasada/consulat si imputerniciti pe mama dvs. sa insoteasca minorul la SPCLEP pentru a depune actele in vederea obtinerii actului de identitate. Trimiteti si documentele>certif. de nastere a copilului, de casatorie, dupa caz de divort /incredintare a copilului la dvs., dovada adresei de domiciliu (sper ca sunteti proprietar). Copilul trebuie sa aiba domiciliul la adresa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare prima carte de identitate Lucat76 Lucat76 Bună ziua, As dori o informație cu privire la eliberarea unei carte de identitate pentru un minor de 14 ani. Momentan locuim în străinătate și unul ... (vezi toată discuția)
Prima carte de identitate, copil nascut in strainatate fara certificat de nastere romanesc Gabriela19722 Gabriela19722 Ce documente trebuiesc pentru primul buletin-carte de identitate al unui copil nascut in strainatate?Daca tatal nu este de gasit si nu am acte originale ale ... (vezi toată discuția)
Ma pot folosi de curatela pentru a-i face buletin nepotului minor ? andriana11 andriana11 Buna ziua, Daca am o curatela data de primaria municipiului in care locuiesc ,in care este stipulat faptul ca reprezint ineresele minorului(adica al nepotului ... (vezi toată discuția)