avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu avocatul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu avocatul

Buna seara! Am avut un contract cu un avocat intr-un proces, i-am achitat de la inceput toata suma pe care mi-a cerut-o, iar dansul a spus ca ma va reprezenta indiferent de perioada. Procesul este pe rol de 4 ani. S-a amanat de cele mai multe ori din pricina dansului. In decursul acestor 4 ani era foarte iritat cand ii ceream informatii, eu nelocuind in tara. La ultima discutie, i-am spus ca sunt nemultumita si ca niciodata nu discuta cu mine. El s-a revoltat si a spus ca renunta la dosar, m-a jignit si mi-a blocat nr. Cum trebuie sa procedez pentru ca nu as mai dori sa angajez alt avocat pentru ca mai trebuie doar ca expertii sa depuna expertiza pentru a se termina. As dori sa ii fac si o plangere pentru modul in care mi-a vorbit si pentru serviciile de slaba calitate. Trebuie sa depun eu ceva la dosar, daca dansul a renuntat la aparare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:35, 16 Mai 2019
Dacă avocatul da informații la 30 de clienti pe zi nu mai are timp sa ajunga la alt proces.
Este suficient să va reprezinte la proces daca e vorba de partaj.

Sunt procese care necesita discuție cu clientul si cate o ora dupa fiecare termen dar acolo e alta discutie iar onorariul este diferit calculat pe fiecare termen.

De aceea am întrebat de obiect...
Trebuia să il lăsați să își facă treaba.
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un avocat care ma reprezinta si nu sunt multumit nelunelu68 nelunelu68 Am un avocat intr-un proces de partaj si nu face nimic pentru a inainta procesul. In plus de ceva timp nu-mi mai raspunde la telefon si nici la emailuri. Daca ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool la volan - in cautare de avocat specializat adrianvvv adrianvvv Va salut. Sunt Adrian, am 29 de ani, si locuiesc in Bucuresti. Am fost oprit anul trecut de politie la sfarsitul lunii mai de un echipaj de politie. ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj. expertiza neefectuata, consecinte tatami2013 tatami2013 Buna ziua, Am si eu o intrebare la dumneavoastra. In primavara acestui an fratele meu a deschis un proces de partaj impotriva celorlalti frati. La prima ... (vezi toată discuția)