avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despre firmă mogo
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despre firmă mogo

Bună dimineața! Soțul meu a luat o mașină prin firma mogo prin rata. Când a venit cu mașina acasă am vrut sa o returnez înapoi ca prețul la ea era de 7200 de lei pe 5 ani dădeam 17400 de lei mașina face doar 2300 de lei. Nu am mai plătit rata a venit și a luat mașina dar cine a venit și ne-a luat mașina a spus ca ne trebuie un avocat. Ce se poate întâmpla??

Alte discuții în legătură

Ce pot face baldovin.marilena@gmail.com baldovin.marilena@gmail.com Buna ziua,am nevoie de ajutor....am fost la Ploiesti pe data de 12.03.2019 sa achizitionez o masina second hand de la firma ruswagen,gen park auto ,un opel ... (vezi toată discuția)
Credit auto amy_miha_ela amy_miha_ela Buna ziua, am achizitionat o masina prin credit auto in anul 2007, am achitat ratele lunar pana in 2011 . Rata era in franci elvetieni si nu ne-am mai putut ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? skol skol buna dimineata,nici nu stiu cum sa incep pt ca de cateva zile nici numai pot gandi de suparare.am fost la banca sa p[latesc rata si erau 2 operatori un baiat ... (vezi toată discuția)