avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O rudă vrea să-mi lase apartamentul în schimbul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O rudă vrea să-mi lase apartamentul în schimbul îngrijirii sale, în cazul în care n-o va mai putea face de una singură. Cheltuielile vrea să și le suporte, dorește doar să nu poată fi dată afară din casă, ce ne sfătuiți?

Buna ziua,
O ruda (verisoara) doreste sa-mi lase apartamentul ei in schimbul ingrijirii
in cazul cand ea nu o mai poate face singura.Cheltuielile cu apartamentul
si cu intretinerea personala doreste sa le suporte din pensia ei. Dorinta ei expresa este sa nu poata fi data afara din casa! Ce contract de vanzare- cumparare ne sfatuiti sa facem?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: acasacugir , utilizator 20:47, 16 Mai 2019
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întreruperea contractului de întreținere viagera Ramona Pintilie Ramona Pintilie Părinți mei vor sa întrerupă contractul de întreținere cu fratele meu pt ca nu a îndeplinit condițiile sunt in justiție de 4 ani sa făcut un recurs ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere julia30 julia30 Am facut un contract de intretinere cu parintii mei, acum 10 ani, erau sanatosi, bine. Locuiam cu ei de 19 ani, i-am dus la doctori, cumparaturi, medicamente, ... (vezi toată discuția)
Contract v/c cu clauza de intretinere si drept de abitatie viagera eumomo eumomo Buna ziua Cu aproximativ 2 ani in urma am incheiat un Contract V/C cu clauza de intretinere si drept de abitatie viagera ,cu parintii mei dupa care tatal ... (vezi toată discuția)