avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Documentele de transport pot deveni titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Documentele de transport pot deveni titlu executoriu

Buna ziua,

In anul 2016 am efectuat un transport pe ruta germania romania nesemnand nici un contract sau neefind emisa factura
Am semnat doar un document de transport (CMR).
Astazi imi vine notificare de la un avocat ca daca nu platesc 750 eyr in 5 zile ma executa silit
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:23, 16 Mai 2019
Nu prea se intelege: ce transport ati efectuat dvs? Dvs. ati fost beneficiarul transportului sau dvs. l-ati efectuat?

Daca ati fost beneficiarul, atunci trebuie sa achitati. Chiar daca nu ati semnat un contract, se poate emite factura. Executarea silita presupune insa obtinerea unui titlu executoriu. Mai exact, trebuie sa va dea in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cmr ancutza1709 ancutza1709 Buna ziua am mare nevoie de ajutor in urmatoarea problema: Casa de expeditie X a incheiat un contract de transport cu beneficiarul Y firma din Ungaria, ... (vezi toată discuția)
Conditie livrare ex works - marfa nu a mai ajuns la cumparator - cine raspunde? ContSters159316 ContSters159316 transport international de marfuri- livrare ex works- transportator angajat de cumparator. intrucat vanzatorul nu a intocmit corect docum CMR - marfa a fost ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am nevoie de ajutor. Am o achizitie de marfa din Germania care trebuie sa ajunga in Romania la firma X. CMR-ul a fost intocmit cu adresa de livrare a firmei ... (vezi toată discuția)