avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Termen depunere cerere restituire taxa pe poluare pt. ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Termen depunere cerere restituire taxa pe poluare pt. autoturism

Buna ziua,
La 14.07.2011 am achitat suma de 1.129 lei la Trezoreria Sector 2 Bucuresti, conform Deciziei de calcul al taxei de poluare pt. autovehicole emisa de Ad-tia Finantelor Publicea Sectorului 2, nr.67.980/06.07.2011, cu ocazia cumparariii unei Dacii Sandero, noua.
Rog frumos sa ma lamuriti daca mai pot solicita restituirea acestei taxe.
Va multumesc.
Cu consideratie,
G.Dragu
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 19:18, 16 Mai 2019
Buna ziua,
la acest moment, nu mai puteți. S-au împlinit atât prescripția fiscală cât și cea a OG 52/2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen pt depunere cerere de restituire taxa auto dragugh dragugh Buna ziua, La 14.07.2011 am achitat suma de 1.129 lei la Trezoreria Sector 2 Bucuresti, conform Deciziei de calcul al taxei de poluare pt. autovehicole emisa ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare anaf-recuperare taxa auto ANANINA ANANINA Buna ziua,ma puteti ajuta va rog? Cererea mea catre instanta suna asa:DOMNULE PRESEDINTE, Subsemnata …., domiciliata in ... (vezi toată discuția)