avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... termen pt depunere cerere de restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

termen pt depunere cerere de restituire taxa auto

Buna ziua,
La 14.07.2011 am achitat suma de 1.129 lei la Trezoreria Sector 2 Bucuresti, conform Deciziei de calcul al taxei de poluare pt. autovehicole emisa de Ad-tia Finantelor Publicea Sectorului 2, nr.67.980/06.07.2011, cu ocazia cumparariii unei Dacii Sandero, noua.
Rog frumos sa ma lamuriti daca mai pot solicita restituirea acestei taxe.
Dilema mea/intrebare/ e mai pot depune o cerere pt restituirea taxei platita in 2011.
Va multumesc frumos.
Cu consideratie,
G.Dragu
Cel mai recent răspuns: dragugh , utilizator 14:01, 28 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din păcate, nu mai puteți!
Va multumesc!
(cine nu casca ochii, casca punga...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere cerere restituire taxa pe poluare pt. autoturism dragugh dragugh Buna ziua, La 14.07.2011 am achitat suma de 1.129 lei la Trezoreria Sector 2 Bucuresti, conform Deciziei de calcul al taxei de poluare pt. autovehicole emisa ... (vezi toată discuția)
Cerere pt recuperare taxa poluare K-nndy K-nndy Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu ceva informatii despre ce trebuie sa contina cererea pentru recuperare taxa poluare? Am inteles ca model nu vrea nimeni ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru poluare bucadr bucadr Buna ziua, Am primit un instiintare de restituire a taxei de poluare in data de 5 februarie. Banii Trebuiau ridicati in data de 24 februarie dar de la ... (vezi toată discuția)