avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Grad indatorare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Grad indatorare

Buna ziua,

Daca BNR a hotarat, ca nu ma mi pot indatora decat cu 40%, pot interpreta ca 60% cat am acum pe creditele curente nu mai imi permit sa traiesc si sa nu mai platesc aceste credite?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:09, 16 Mai 2019
Buna ziua!
Din ce cunosc...prevederea se aplica creditelor noi.
Daca nu platiti sau platiti doar o parte din rata/rate, banca o sa incerce sa recupereze suma datorata prin diferite metotde- se adreseaza instantei, vinde creditul diferitor firme de recuperare creante...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Codebitor dupa casatorie? deliammm deliammm Buna ziua, Sotul meu are un credit contractat de el in 2007, fara codebitori. Ne-am casatorit in 2009 si avem un copil. Creditul mentionat este pe 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Rate la firma de recuperare. onela onela In urma decesului tatalui meu a ramas un credit de achitat in valoare de 7000 de lei . Desi mama mea ca mostenitoare a incercat in nenumarate randuri sa ajunga ... (vezi toată discuția)