avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Aviz pt permis auto de la psihiatrie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Aviz pt permis auto de la psihiatrie

Trebuie sa reinnoiesc un permis auto expirat.
Psihiatra mea curanta imi spune ca legea ii interzice ei in calitate de psihiatra curanta, sa imi dea aviz, desi este autorizata.
Stiu ca recent s a dat sau s a modificat legislatia in domeniu.
Imi puteti spune daca legal are voie sa imi dea apt sau inapt sau care este procedura si legea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Apartamentus , utilizator 00:46, 18 Iulie 2020
Sunt anumite cabinete de psihiatrie care detin autorizatie de la politie pentru a emite acest aviz necesar la schimbarea/ expirarea carnetului de sofer auto.
De putin timp legea s-a schimbat,astfel orice medic iti poate da inapt.Nu insistati pe langa psihiatra,ca-i dati idei si ramaneti fara permis.
Ce afectiune aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita medicala siguranta circulatiei Laria Laria Am obtinut permisul de conducator auto pe 23 septembrie categoria C+E.Am gasit un loc de munca corespunzator unde mi s-au cerut analizele medicale pentru ... (vezi toată discuția)
Retragerea permisului de arma de vanatoare Pisi Mia Pisi Mia Am nevoie de o indrumare...Urgent! :(( O persoana care poseda permis de arma de vanatoare este internata intr-un spital de psihiatrie, se constata ca are o ... (vezi toată discuția)
Evaluare psihiatrica ivanovionica ivanovionica Am fost in preaviz 4 luni ,timp in care am fost internata la psihiatrie[nu numai] diagnostic depresie majora... Mi-sa desfacut contractul de munca cu art 65 ... (vezi toată discuția)