avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot obține daune morale pe cale amiabila?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot obține daune morale pe cale amiabila?

Buna ziua
Din cauza fluctuațiilor de tensiune mi s-au ars mai multe electrocasnice În afara de timpul cât au stat la reparat și nervi car mi i-am făcut din cauza situației și a birocrației ,as putea cere daune morale?
Cu mulțumiri.
Aurelian
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:27, 19 Mai 2019
Buna ziua!
Puteti lua legatura cu furnizorul/distribuitorul de electricitate si formula cerinta ( cred ca exista si formulare in acest scop pe site-ul dumnealui- cel putin de reclamatie a problemelor cu furnizarea/ distributia energiei electrice) si vedeti ce spune...
Cred ca exista o prevedere in acest sens si in contractul de furnizare...
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2019
Ionut.ion, utilizator
ar fi o premiera sa obtineti daune morale pe cale amiabila. poate despagubiri…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune provocate de electrica ContSters61319 ContSters61319 Am urmatoarea speta: Firma X functioneaza legal intr-un [b]spatiu inchiriat[/b]. Datorita unor fluctuatii de tensiune firma X a avut pagube de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Probleme cu electrica teisoara teisoara Buna ziua, va rog sa ma ajutati in demersul meu cu cateva sfaturi.Parintii mei locuiesc la tara undeva la 70 km de Galati.Din cauza fluctuatiilor mari de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere alimentare energie electrica Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie. In situatia in care distribuitorul de energie electrica vrea sa faca lucrari de mentenanta sau ... (vezi toată discuția)