avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Intrerupere alimentare energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Intrerupere alimentare energie electrica

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie. In situatia in care distribuitorul de energie electrica vrea sa faca lucrari de mentenanta sau imbunatatire a sistemului lor pe ce cai este necesar sa anunte consumatorii din zona respectiva de aceste intreruperi.

Precizez ca este vorba de ENEL si de faptul ca au fost nenumarate fluctuatii de tensiune pana am realizat ca ceva nu e in regula si am oprit alimentarea de la panoul de siguranta.

Acestia mi-au zis ca au anuntat pe site-ul lor si ca nu sunt obligati sa ne anunte si printr-un afis postat macar la intrarea pe strada de asa ceva.

De asemenea pe site nu merge pagina unde este afisat asa ceva.

Cum pot proceda si cum trebuia sa fim anuntati ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:27, 30 Martie 2018
Ati suferit/suportat vre-o paguba/prejudiciu in urma executarii "lucrarilor" ? sau ingrijorarea este legata de faptul ca nu v-a anuntat nimeni despre efectuarea acestora ?
Buna ziua,

Orice soc electric afecteaza componentele electrice din casa. Nu se vor vedea pe termen scurt ci pe termen mediu acesta efecte. De asemenea, coincidenta sau nu 4 becuri din casa s-au ars a doua zi dupa aceasta situatie.

Ma intereseaza totusi daca trebuia anuntat si cum. Am depus in acest sens si o reclamatie catre acestia...dar nu ma astept la mare lucru...
Despăgubirile se acordă pentru defecțiunile ce apar pe loc. Nimeni nu urmărește istoricul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Ancheta penala e-on olesa olesa Buna seara , Astazi m-am trezit la usa cu un politist care mi-a adus la cunostinta faptul ca am fost data in judecata de catre E-on pentru un prejudiciu ... (vezi toată discuția)