irumes a scris:
Acestia primesc actele prin curier cu semnatura de primire.
Confirmarea primirii actului aditional nu inseamna nimic. Ca sa intre in vigoare mai trebuie semnat de angajat - ceea ce am inteles ca nu se doreste.
Conf art 41 (1) din Codul Muncii, modif CIM se face prin acordul partilor si conf restului capit III, modif salariului si a timpului de munca nu se pot face unilateral (altfel si-ar modifica fiecare angajat salariul la maxim si timpul de munca la zero).
Deci deocamdata angatorul nu poate fi dat in judecata, actul primit prin executor e doar maculatura, angajatorul si angajatul au in continuare obligatiile de dinainte de talmes-balmesul asta.
Abia dupa ce angajatorul nu-si onoreaza contractul (nu-i da salariul convenit initial), angajatul are motiv sa se adrese instantei.
Trebuia facut altfel. In AG trebuia hotarat că CEx este imputernit pt modif CIM asa cum ati stabilit, iar, in lipsa unui acord al angajatului, CEx este mandatat sa concedieze angajatul in cond art 65 prin desfiintarea postului cu norma intreaga la pachet cu infiintarea unui nou loc de munca cu juma' de norma si <atata> salariu.
Cat priveste legalitatea AG ref la cvorum, descrierea dvs e cam 'scăldată'. La AG participa
membrii asociatiei, nu orice proprietar din bloc. Deci din descrierea dvs nu reiese ca cei 220 reprezinta numarul total al
membrilor asociatiei Idem despre participantii si imputernicitii la adunare - nu conteaza cati proprietari au fost la reconvocata ci cati anume dintre ei erau
membri ai asociatiei, respectiv cati dintre ei erau semnatari ai acordului de asociere sau ale unor cereri pe legea veche sau act aditional pe legea noua,
Deci nu ne putem pronunta pe legalitatea hotararii AG fara dovezi asupra legalitatii sedintei (cvorum).