avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O intrebare privind gradul de handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O intrebare privind gradul de handicap ...

Am fost diagnosticat cu "malformatie arterio-venoasa, de perete ventricular stang" in urma caruia am fost operat. Ca urmare a operatiei, a rezultat epilepsia, o boala pe care o am in prezent. As dori sa stiu daca, in urma acestui diagnostic si a bolii pe care o am, pot fi incadrat in vreun grad de handicap si care anume. In prezent am 40 de ani iar cele de mai sus s-au petrecut la 32 de ani, inclusiv constatarea malformatiei, operatia pe creier si, ulterior, epilepsia. Citatul a fost din biletul de iesire din spitalul nr. 3, Iasi, sectia neurochirurgie, iar diagnosticul complet este: "Hematom intracerebral frontal stang. Malformatie arterio-venoasa de perete ventricular stang". Mai scrie ca am si fost operat si tipul operatiei care mi s-a facut. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:10, 24 Noiembrie 2009
Luati legatura cu ANPH care va poate indruma ce anume sa faceti.
Mult succes si sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere privind acordarea pensiei de invaliditate respinsa. poate primi un ajutor? sanda ana sanda ana Va rog daca puteti sa ma ajutati. Sotul meu in urma a doua accidente vasculare este in incapacitate de munca ,are 41 de ani , avem 2 copii minori iar dosarul ... (vezi toată discuția)
Accident si dauna alice81 alice81 Buna!!!!!!! de vreo 2 saptamani ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.... In decembrie sotul meu venind spre casa, a derapat si pierdut ... (vezi toată discuția)
Concediu medical oana iftime oana iftime Tatal meu a fost operat recent de o tumoare benigna pe creier la o clinica privata, fara implicarsa CAS. Operatia a fost cu succes maxim, insa a ramas cu o ... (vezi toată discuția)