avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre Ccc

Ma aflu deja in concediu de crestere a copilului si o sa termin in ianuarie, dar in decembrie ar trebui sa nasc din nou, mai pot beneficia de Ccc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 17 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti beneficia din nou de indemnizatia pentru CCC, intrucat cele 12 luni eligibile pentru CCC2 sunt constituite din perioada in care ati fost in CCC1. In acest sens, se exprima art.2 alin.5 lit.g din OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez in continuare de indemnizatie crestere copil? sofoana sofoana buna ziua!in prezent sunt in concediu de crestere copil si mai am 7 luni din acesta, timp in care intentionez sa raman din nou insarcinata.as beneficia mai ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil ralucaveronica ralucaveronica Buna ziua. Mă interesează sa stiu cum se procedează cu concediul de crestere a copilului pentru cel de-al doile copil. Am un baiat de un an si trei luni si ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere copil pana la 2 ani ioana.manuela76 ioana.manuela76 buna ziua! am ramas insarcinata pe perioada somajului si am beneficiat de cele 90 de zile de concediu medical 2014- 2015, pana ce am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)