avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Camere video-audio
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Camere video-audio

Buna ziua!La mine la servici avem camere video si am inteles ca vor sa le schimbe cu unele care sa fie si audio. Este legal sa fi supravegheat audio? Va multimesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:13, 17 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_448...
si aici: www.avocatnet.ro/articol_489...
Angajatorul trebuie sa va informeze despre montarea/ schimbarea camerelor de supraveghere audio/ video/ audio-video, nu sa va ceara acceptul.
Nu pot fi montate camere audio-video in grupuri sanitare, vestiare, camera de odihna gravide, camere pentru acordare prim-ajutor.
Ce înțelegeți prin aceasta supraveghere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorizare video + audio raluk89 raluk89 Buna ziua! In cadrul companiei in care sunt angajata se doreste montarea unor camere de supraveghere in spatiul de lucru (exclus birourile) atat video cat ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea audio la locul de munca Daniela Neamtu Daniela Neamtu Buna ziua! Lucrez ca recepționist la o clinica medicala unde exista camere de supraveghere,dar de curând am observat ca acele camere au microfoane pe ele. ... (vezi toată discuția)
Supraveghere H_eu1989 H_eu1989 Bună ziua! Vin și eu cu o întrebare și sper sa primesc un răspuns cat mai concret. Am citit legea în care spune clar ca angajatorii nu pot sa ... (vezi toată discuția)