avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrarea audio la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrarea audio la locul de munca

Buna ziua! Lucrez ca recepționist la o clinica medicala unde exista camere de supraveghere,dar de curând am observat ca acele camere au microfoane pe ele. Nu am fost instiintata de acest lucru. Întrebarea mea este daca este legal sa fiu înregistrată audio? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 19 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_448...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Supravegherea video a angajatilor la locul de munca din 31 iulie 2018
[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorizare audio/video Rainwatch Rainwatch Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar, iar de curand seful ei a schimbat camerele cele vechi si au pus camere video si audio. Am mai cautat pe net dar nu ... (vezi toată discuția)
Camere video-audio Rusu Adriana Rusu Adriana Buna ziua!La mine la servici avem camere video si am inteles ca vor sa le schimbe cu unele care sa fie si audio. Este legal sa fi supravegheat audio? Va ... (vezi toată discuția)
Legalitatea supravegherii video și audio al angajaților Ckay Ckay Bună ziua,lucrez intr un spital județean și sub pretextul supravegherii pacienților au fost montate camere .Nu am fost anunțate oficial ,nu exista afis ... (vezi toată discuția)