Am divortat de doua luni, după 26 de ani de căsătorie.In tot acest timp am locuit în apartamentul soțului, donat de părinții lui doar in 2001.
In tot acest timp au fost aduse îmbunătățiri substanțiale, adică doar zidurile sunt de dinainte.
Întrebarea mea este, ce as putea obține la un partaj?
Faceti un inventar al bunurilor, al investitiilor , dati-le o valoare, timbrati la acea valoare, cereti sa i se atribuie bunurile si sa va dea sulta jumatate din valoare si jumatate din valoarea investitiilor.
Ideal ar fi sa va intelegeti pt o suma si sa nu ajungeti in instanta, puteti apela la un mediator , poate va aduce la un acord.
Daca ajungeti in instanta si daca vreti, puteti cere sa aveti un drept de retentie a bunului in care s-a investit pana la terminarea procesului si plata sultei. Asta v-ar permite sa mai locuiti o vreme acolo.
Partajul
maziliuu
Sunt casatorit de 10 ani si am un copil de 7 ani. Am cumparat impreuna cu sotia mea un apartament dupa casatorie. Datorita unor neintelegeri sotia mea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort
mamina
Buna ziua,
Am o problema destul de delicata ,pe care nu o pot discuta cu nimeni.Asa cum spune si titlul subiectului este vb despre un divort .In cateva ... (vezi toată discuția)
Partaj
ContSters79003
buna ziua,
daca nu sunt divortata , dar despartita in fapt si ma mut dintr-o locuinta(bun comun), in alta locuinta mai mica ( alt bun comun) si investesc de ... (vezi toată discuția)